Весна бринить на березневих струнах...

Ольга Угнивенко
Весна бринить на березневих струнах

Дрібним дощем, веселим промінцем.

Пташиним гомоном розлитим всюди,

Життя рождає ніжним пагінцем.


Весна-чаклунка відкриває свято

Любові, радості, пісень, тепла.

Нестримно плинуть води та завзято,

Даруючи всьому нове життя.


Ранкове сяйво пробіжиться гаєм

Засяє мріями й моя душа,

І розільється пісня небокраєм.

Яку придумає мені весна


26.03.2018