Урок вiд Умки

Алена Скиба
Умка    дивився   на хлопчика  гірко,
Геть  не хотів,   а за   руку  вхопив,
Геть    не  зі   зла, 
Та   моя   поведінка,
Я  у той   час,    просто -  напросто  їв,
А  чи   ти  знаєш, що  пес   родич   вовка?
Їжа, то  здобич,
Закон    древній   є!
І   неодмінно,   обов’язково,
Я    захищу   усе,  що   моє!
Я    той  закон   добре   знаю  від  мами,
Тата     і   діда,
Та   предків      своїх,
Не  ображайся,
Не   бійся   собак ти
Просто  з пошаною   стався   до  них,
Правило  перше,
Хвоста  не чіпати,
Правило   друге,
Не кидати     в них-
М’яч чи каміння,
 Бо  будем   кусати!
Правило     третє,
Не бити   на сміх,
Просто   тому,
що  чомусь  враз  ударить   схотілось,
Ти  на годуй, пса, погладь,
Захисти,
І  неймовірну   отримаєш   силу,
Дружби   й  відваги  яку  дають   пси! 
26.03.2018
_________________________________________
Семену  Бібічеву