***

Валерий Масагор
Свої портрети я не ставлю поряд з "ликами";
Не прикриваю слабкість свою старістю.
Я не тягнуся, геть зі шкіри, до "великого",
Мені б в "малому" розібратись з досконалістю.

В.Масагор.