Магията театър

Генка Богданова
Автор:Генка Богданова

Очарована съм,  вярвайте ми вие!
Сцената е сладката магия.
От дете съм още запленена
от магьосницата с име Мелпомена.

Талия пък прави ме щастлива –
тъжните с комедии разсмива.
Душата си в ръцете им оставям.
Докоснат ли ме лошото забравям.

Със слово чародейно ме опиват,
светове вълшебни ми разкриват.
Очарована съм!И от вас не крия-
театърът е сладката магия.