Життя

Дмитрий Погребняк 555
Як мальовничним сад-життя
у грудях серце пташкою співає
та на душі благоговіння засіває
де кожен крок для людини-відкриття...
І джерело кохання теж життя
з долею двох молодиків єднає
у справжніх почуттях переконає
в майбутнє їх поглядів злиття...
Хай будє мир заради нашого життя
наша земля буде і далі зеленіти
народжуватися бажані з усмішкою діти
і з ними будемо поки не підемо у небуття...