що таке щастя?

Лана Виноградова
Щастя – це багато сонця,
Трішки моря у долонці,
Майструвати щось із татом,
Бавитись із рідним братом.

Щастя – це санчата й лижі,
Коли мама на ніч книжку
З братом нам на двох читає,
Завдань домашніх як немає!

Ганяти на велосипедах,
Чи по калюжах в нових кедах,
Побачити високі гори,
Поїхати разом на море.

Яке це щастя – відпочинок,
І з братом в іграх поєдинок,
Комп'ютер, різні відкриття,
Краса природи, почуття.

Це - подарунки, радість, друзі,
Це пікніки в зеленім лузі,
І ласощів багато теж -
Дитяче щастя це без меж.

Будинок рідний і сім»я,
Це посмішка твоя й моя,
І літечка передчуття,
Весна, краса, саме життя.