***

Рахим Карим
Аёлларни эркаклар
ушлаб турмаса,
уларни шайтон
йўлдан уриб кетиши
;еч гап эмас.
Тенг ;у;у;лилик
бизнинг минта;ага хос
кўриниш эмаслигини
ва;тнинг ўзи кўрсатиб турибди...
Ажралишларнинг кўпайгани ;ам
айнан мана шундандир.
Биз учун энг зарур меъёр –
бу мусулмончилик.