Гел, бийийик

Нурьяна Арсланова
Амаллары разилигин билдирсе,
Къыз улангъа сёйлесе де ярай дей…
Эркъардаш да, къызардаш да бийисе,
Кёк ачылып, малайиклер къарай дей.
 
Жан амалым, бийик тавум, бир тавум,
Гел, бийийик  Къумукъ Тюзню кююне,
Малайиклер къарар йимик кёклерден,
Ерде ана къалар йимик сююне.