гiрка правда

Вера Деревьянко
Закрили Надю вона голова
А її тіло на свободі
А її тіло у народі
Бійся владо
Ти не краща ти несеш ще більші нам напасті
Тобі можна нас вбивати
А Наді не дозволено
Подумать не тощо всім сказати