Закоханим у танок

Владимир Владимирович Суховеев
Сьогодні є чергове свято до річниці.
Та кругла дата, це для нас – історія!
Ми зичимо натхнення керівниці
Ансамблю, що під назвою: «Вікторія»,

А ще й Анжелі, а також Марії –
Бажаємо всім  довгих творчих літ!
У нас, як у батьків, є потаємні мрії:
Щоб наші діти підкорили й Світ!

У Бога просимо, щоб не залишили ніколи
Вас ні Любов, ні Віра, а була – Надія!
Та сцена завше має правила й закони,
За ними і живуть Вікторія, Анжела і Марія!

Тож зичимо ми Вам, чарівні керівниці,
Слухняних діточок й здоров’я, як завжди!
Щоб Ваші душі були – мов оті криниці,
З яких напитись хочеться джерельної води!

З дитинства були Ви закохані у танок
Й навчать йому дітей, хай допоможе Бог!
Тепер вже наше побажання наостанок:
Нових Вам звершень та великих перемог!