because...

Ольга Карпилова Окей
Все свободны — но Свободы,
Нет ни у Кого — по той же Причине,
Она — свободна...

............ never try to be what I'm not,
............ because that's stealing,  
............ breaking all the limits,
............ because that's so I'm feeling... 

© Olga Karpilova  «because...»