про себе

Вера Деревьянко
Такий потік мого життя переплітаються в мені людські путя
Переплелися почуття
Що прикрасили моє життя
І простяглася доля  довга
 якою дуже я довольна
Покохала Вітю мужа
І створила сімью дужу
Пятьох діток народила це не дітки а Боже диво
Я в сімьї така щаслива
Чоловік помер
Кожин день
 печалью жер
А родилися онуки і зменшилися мої муки вони спасли мене від скуки
Щастя я багато у житті зазнала
На крилах щастячка літала
І відчувала
 щось мені не діставало
Та до сих пір не дістає це
Душу щастячко моє
З Вітєю уже давно в розлуці душа буває за ним у скуці
Ну щож життя таке моє
По каплі пью я щастячко своє