Стишок-четверишок. Везёт

Владислав Красса
Віршик-четвіршик. Щастить.

Я став стійкий, спокійно-терпеливий.
Несу, як хрест, життю своє служіння.
І все ж в одному дуже я щасливий:
Мені завжди щастить на невезіння.