У маршрутцi, бiля мiста - укр. мова

Марат Школьник
Людям всім допомагати -
Вашого життя основа,
Вміє радість дарувати
Найщиріше Ваше слово.

Над Землею сніг кружляє,
Намело заметів гори,
Скільки так тривати має?
На шляхах всіх скрізь затори.

У маршрутці, біля міста,
Вам поезії складаю,
Горобинове намисто
Шлях в столицю обрамляє.