Я голосую лише за Порошенко

Зинаида Рудковська
Мудрий, чесний, свiтлий президент.
Щастя, здоров'я бажаю знову вам.
Нехай всi печалi обходять лише вас,
Лише вас стороною, завжди!

Я голосую лише за Порошенко
За мудрого i чесного полiтика.
Я вдячна вам за те, що ви пiдняли
Страну з попелу, також з руiн !!

Скiльки рокiв при владi батько,
Наш Порошенко - наш президент.
Авторитет його соромитись не дамо,
Будь вiн Богом зберiгаємо!
Богом зберiгаємо!

Я голосую лише за Порошенко...
Хочу щоб були ми вже нiяк все.
Хочу щоб нашi дiти жили славно.
Хочу щоб свiт панував, панувала благодать...

Я голосую лише за Порошенко...
Йому я довiряю на всi сто,
Авторитет його я поважаю,
Бережи Господь вже вас вiд мерзенних бiд...