Украiна очима Iзраiлю

Виктория 75
Зустріч  таки  відбулася.
Випадок  їй  допоміг.
Слушна  нагода  знайшлася:
Божа це воля  чи збіг?!

ВІН  у Ізраїль  далекий
Двадцять  років  як  відбув.
Звик і до  мови  й  до спеки, –
Тільки  людей не забув.

Рідні,знайомі та учні–
Всі  ці  роки  про них  знав.
В  пам’яті  вислови  влучні:
Як  свій  предмет викладав.

Каже, що  звик  на чужині,
Тільки  щось  очі  сумні.
Він  пам’ятає  Вкраїну
Ту, де  не  бУло  війни.

27.03.2018