АСИ вахаз

Гасанова Гюзеля
Абат хийирар, чан АСИ вах!
Вуч хабарар ава, лагь,  вахъ?

Гьазур жезва гьатиз рекье:
Агъзур кlвалах кьунва гъиле,
Са виш фикир ава кьиле,
Къакъатунин тlални рикlе-

Вуч хъсан тир хайи хуьре!
Акуна заз зи рагъ - диге,
Стхаярни вахар, ДИДЕ...
Гаталди мад яргъал кlвале -
Зи кlанибур жеда рикlе ...

Вуни сагърай , зи АСИ вах
Михьи заха рикl ава вахъ.
Гила вун за хуьда вилив:
Вун Питердиз - ша, зи кьилив