Пялёсткi лёсау

Павел Соловьёв
Пялёсткі лёсаў
У краме кармы
Пяшчотна трапечуць
Узяць уззяць
Золкаю зоркаю
Выбiрай
Нiхто не параiць
Цi варта ў вырай

Каменнае кола
Грукоча, раструшчвае
Час на часткi
Дробнае продкам
Крохкае каханым
Пясок у пустэчу
Усё раздаў
На ростанях
Сам сабе самаробны
Сiддхартха