Чи в емоцiй наших iнтелект?

Алена Скиба
Чи  є  в емоцій  наших   інтелект?
Хто розумніший,
Хто  читає   книжку?
Чи   той   хто принесе
Доречно   плед,
І   вміє  вчасно   увімкнути    тишу?
Хто   математику  долає  немов  гру,
Чи   той  хто   бачить  диво  у світанку,
Хто   в  осіні    побачить   не імлу,
а ніжну    пані, що   крокує  парком?
Складне   питання,
Не   на один  том,
Та й  певно   не   одне    тисячоліття,
Цікавтесь    всім,
Що можете   знайти
Від світу   не ховаючи   обличчя,
І  буде   вам   найкращий    інтелект,
З   зізнаннями   і справжніми   знаннями,
Коли   в душі   живуть  технар   й поет,
І   прагне   дух  до   дії  й  мелодрами!   
30.03.2018