Рiдня дальня, ближча.. Й ВИЩА!

Зозуля Юрий Павлович
                де Рід — і де сусід

                ні дня, ні каїнам, ні юдам, не рідня

               менше літер би, не суті: й слів рядки пряміш, не гнуті

аж ось  іще малослів'я

нам й небесам рідніщі,
слів  мови  між, є віщі;
о, земле, люба й мила:
тримайся їх, безкрила.