На злобу дня

Таисия Цыбульская
Галя слухала новини
про досягнення людини:

Це не снилося й Гомеру -
Маск пробив іоносферу!
І тепер в дірявий одяг
залітає з неба протяг,
світимо у Всесвіт пузом,
наче нас тягнули юзом!
А Софійка, роботиня,
каже:"Я вам не рабиня,
не поїду на край світу
я латать діряву свиту!
Хай Уілл, отой, що Сміт,
ваш людський рятує рід!
Тільки що із хлОпа взяти,
його ж гидко й цілувати!"
А Уілл, отой, що Сміт,
як почув, аж трохи зблід,
та фасон тримати треба,
з Маском сіганули в небо,
хоч взяли найбільшу голку,
та немає з хлОпів толку!

Хай ви не пасете задніх,
все одно ви безпорадні,
без жіночих вправних рук -
знає Галя й без наук!

31.03.2018