2. Дорога

Надия Медведовская
Через тихий струмок
Гарно влітку брести
І з суріпки вінок
По дорозі сплести.

Дві маленькі хатинки
На кручі висять,
Золоті порошинки
В повітрі тремтять.

Цілий вік у дорозі -
Мов хвиля морська!
Не спинюсь на порозі,
Бо доля втіка.

Липень 1995