Шабаш

Таисия Цыбульская
Жили напнулися вкрай,
рвуться Пегасові крила,
скільки себе не картай,
з місця не зрушити брилу!

Душу розтягнеш в шпагат,
в шифрах шукаєш шедеври,
мов навіжений солдат
рими штурмуєш уперто!

Тягнеш, немов шовкопряд
нитку найтоншого шовку,
вкотре народиш байстрят,
згодуєш голодному вовку!

Мозок запікся в шматок,
шабаш танцює натхнення,
класика в стилі хард-рок
слух розпина одкровенням!

Шило шукаєш в мішку,
шлейфом прилипли шаблони,
дайте мідяк жебраку,
поки не з'їли закони!


02.04.2018