Одамзот к нгли бир хил

Рахим Карим
Юзинг ;орами, о;ми,
Кўзинг ;орами, кўкми.
Сочинг ;ора, сари;ми.
Одамзот кўнгли бир хил.

Миллатинг фаранг, испан,
Мусулмонми, христиан.
Забонинг ўзбек, турман,
Одамзот кўнгли бир хил.

Баландмисан, пастмисан,
Чиройли, ;унукмисан.
Эркакми, аёлмисан,
Одамзот кўнгли бир хил.

Боймисан, ;аммолмисан,
Шо;мисан, гадомисан.
Аскарми , дод;омисан,
Одамзот кўнгли бир хил.

Африкада, А;Шда,
Ёздами, кузда, ;ишда.
;ам чекишда, севишда,
Одамзот кўнгли бир хил.