Коли з являються яснi думки

Прокопенко Юрий
Коли з’являються ясні думки,
Безмежно хочеться літати в небі,
Цілують мрії вітерцем прудким,
Зростає в серці білосніжний лебідь.
Ось помах крил, розбурханий розгін,
Куди ж ти рвешся так несамовито?
Весна принадна ладить навздогін
Природу знову, щоб настало літо.
Співа душа тендітним кришталем,
Видзвонює симфонії грайливі.
Коли ясні думки, мовчать «але»,
Причому всі, розтанувши у диві.

22:42, 03.04.2018 рік.

Зображення: https://ups1970.livejournal.com