Льву Стотланду

Олег Кравченко 38
Майстру фото, авангарду,
Аплодую «Стотланд-ярду»!
Хтось в газеті – майстер слова,
А у фото – майстер Льова! 
Він – завжди джентльмен у праці,
Не нахаба-папараці,
Не зловмисник, не діляга,
Льова Стотланд – це  трудяга!
Знає діло досконально
Мій «біограф персональний»!
Ну, а в тенісі законно 
Став наш Льова чемпіоном!..
Я скажу вам: це непросто,
Коли вам під дев’яносто!..
Майстру фото, авангарду,
Аплодую «Стотланд-ярду»! 
* * * 
2018
© Олег КРАВЧЕНКО