Де верби гомонять

Анатолий Павленко
Де  верби  між  собою  гомонять
Й  гойдаються  шпаки  на  їхніх  вітах
В  задумі  я  ступаю  навмання,
Йдучи  назустріч  сонячному  літу
Й  плекаючи  в  собі  наївно  мрію:
Воно  мою  самотність  відігріє.