Олма гуллади

Рахим Карим
;овлимизда олма гуллади,
Жа;-жа; пишди майсалар узра.
Гулга тўлди ер ;учо;лари,
Ўт-ўланлар - ;ир, дада-тузда.

Ба;ор келар кўнглимга гўё,
Кун чи;ади ;албимга бал;иб.
Бу ўнгимми, ранг-баранг рўё,
Забонимга шеър чи;ар ;ал;иб.

Кўзларимдан ё;ар фаввора,
Жўш уради нафас энтикиб.
;уллу; дейман, ;уллу; минг бора,
Яратганга шукрона айтиб.

Юрагимда олма гуллади,
Булбул сайрар томирларимда.
Ба;ор мени бахтга чорлади,
Гул очилар туй;уларимда.