Э. Дикинсон. 632. The Brain - is wider than the Sk

Ольга Денисова 2
632
Мозг больше неба – рядом их
Поставь – увидишь, что
Одно уместится в другом
Легко и – ты еще –

Мозг глубже моря – к сини синь
Их сферы приложи –
Одна  другую внутрь  вберет
Как губка ковш воды –

Мозг весит столько, сколько Бог –
Прикинешь – фунт на фунт –
Они различны не сильней,
Чем гласная и звук –
30-31.03.2018



632
The Brain - is wider than the Sky -
For - put them side by side -
The one the other will contain
With ease - and You - beside -

The Brain is deeper than the sea -
For - hold them - Blue to Blue -
The one the other will absorb -
As Sponges - Buckets - do -

The Brain is just the weight of God -
For - Heft them - Pound for Pound -
And they will differ - if they do -
As Syllable from Sound –