07, 04, 2018 Не падабаецца мне гэта

Светлая Две Тысячи 10
На ўспамінах боль вякоў... Такі вось цяжкі груз... Куды там сённяшнім схаваным глуздам, калі так цісне гэты боль прымусам... Згубілі мы амаль што Беларусь! Мо толькі і застаўся дзе- нідзе кавалачак ... Ды і той загруз у безпантовай барацьбе... Бо ўсе, каму не шкодзіць па жыццю лянота свае пяць цэнтаў устаўляюць ... Мо цэйтнот ужо? Часовы ці ўжо не... Так і застынем, не падняўшысь напаверх, як помнік нацыі, што маецца ў горы і ў бядзе...