***

Рахим Карим
***
Каждый человек
отдельное
государство,
у которого
свои границы,
своя нация,
свой язык,
своя идеология
и своя вера.
Все эти страны
подчиняются
Единому Богу!
***
;ар бир одам
ало;ида бир давлат.
Унинг ўз чегаралари,
ўз миллати,
ўз тили,
ўз мафкураси
ва эъти;оди бор.
Бу мамлакатларнинг барчаси,
ягона Олло;га
бўйсунади.
***
Everyone
a separate
state,
which one
their borders,
its own nation,
your language,
its own ideology
and his own faith.
All these countries
obey
To the One God!
***
Chacun
un s;par;
;tat,
dont
leurs fronti;res,
sa propre nation,
votre langue,
sa propre id;ologie
et sa propre foi.
Tous ces pays
ob;ir
Au Dieu unique!
***
Todos
un separado
estado,
cuyo
sus fronteras,
su propia naci;n,
tu lenguaje,
su propia ideolog;a
y su propia fe
Todos estos pa;ses
obedecer
Para el Dios ;nico!
***
Сви
одвојено
држава,
чије
њихове границе,
сопствена нација,
ваш језик,
своју сопствену идеологију
и његова вера.
Све ове земље
послушајте
Једном Богу!