Що я скажу

Елена Борисенко 5
Що я скажу? Душа моя німа,
А щастя десь далеко собі ходить.
Я не одна, та всеодно сама.
Життя чомусь лиш перепони зводить.

Знайти б Едем, обіцяний той Рай.
Втрачаю сили, обрію не бачу.
Здійми з колін, о Доле, не карай.
До Бога і до тебе слізно плачу.

Ні з ким не хочу битись на шаблі.
Я їх колись сама у піхви вклала.
Мені б лиш тихе місце на землі,
Де з віршів-намистин разки сплітала.