Днi пасхальнi

Анатолий Павленко
Дні  пасхальні.  До  батьків
Знов  зібрався  в  гості.
Час  мов  птаха  пролетів –
Я  вже  на  погості.

Позлітались  солов'ї
День  прикрасить  співом,
Чи  розрадити  мої
Думи  в  роки  сиві.

Ось  могилки.  Вкотре  тут
Покладаю  квіти…
Та  сльозинки  не  дають
Болю  зачерствіти.