Светлофор

Алла Гергиль
Світить світлофор вгорі
Усім дорослим й дітворі.
Дорога - це тобі не жарти,
І світлофор стоїть на варті.

Червоний колір нам горить,
Треба машини пропустить.
В цей час ми маємо стояти,
На дозвіл перейти чекати.

Ось жовтий колір - новий знак,
Команда зміниться маяк.
За ним потрібно слідкувати,
Щоб далі рішення приймати.

Зелене світло нам горить:
Шановні пішоходи йдіть.
Однак не варто зволікати,
Бо жовтий знов почне мигати.