Рубаи

Рахим Карим
Врагов, нет, не прощайте никогда,-
Друзьями те не станут никогда.
Простили хоть, обиды не тая,
Они вас не простят, нет, никогда.

Рубоий

Душманларни кечирманг зин;ор,
Дўстингизга айланмас а;ёр.
Сиз кечирган бўлсангиз ;ам у,
Кечирмайди зин;ор ба зин;ор.

Rubai

Enemies, no, do not forgive ever, -
They will never become friends.
Forgiven though, no offense,
They will not forgive you, no, never.