Машуня

Екатерина Олейникова 2
Як теплий день за віконечком,
Ти моє ясне сонечко,
Ти смішинка в очах,
Ти цілунок в устах.
Кошенятко маленьке,
Зайченятко м"якеньке.
Моя зіронька в небі,
Пригортаюсь до тебе.