Весняне

Елена Евстратова Донецк
Настрій весняний думки зігріває.
Сонце весняне дарує тепло.
Вітер весняний гілки коливає.
Тоне в зеленім полоні село.

І виглядає весняною хата.
І розрослися навколо кущі...
А господиня відчинить дверцята,
ВЕсну у гості запросить мерщій.

                25.03.14