Згорiлi почуття

Светлана Камышная
Спустошене життя - згорівше поле,
Живі померли в серці почуття.
Що ти готуєш таємнича доле?!
Що принесеш мені нове життя?!...
Я не боюсь! Я стомлена душею,
І як позбутися тих застарілих "плям,",
Я мріяла колись бути з тобою,
Сьогодні без жалю усе віддам.
Що трапилось?!.. Сама не розумію.
Все так змінилося і вслід чого?!
Не хочу прикидатися, не вмію,
Можливо важко саме від того.
Мене не клич, я згублена в дорозі,
Подружньою дорогою життя,
Я змерзла в почуттях, як на морозі,
І геть піду без краплі каяття!
(присвячене тiй, кому потрiбна пiдтримка)