Життя випробуе

Светлана Камышная
Життя, життя випробує нас всіх.
Воно навчає розуміти гріх.
Дорогами веде, де маяття,
Щоб вийти на зупинці "каяття".
Лиш там ми досвід зможемо прийнять,
Який нас вчить насправді пробачать,
Нам подарує витримку святу,
Щоб бачити помилку за версту.
Та перед тим, всеж випробує нас,
І пройде той уже тривалий час.
Зіб'ємо ноги по дорогам в кров,
Щоб зрозуміти, що таке любов!