Зайвий в житт

Виталий Сальков
Не вже я зайвий в житті ,
Не вже я повинен померти.
Ні хто не зупине мене ,
Дістатися рідного Бога .


Не вже я зайвий в житті ,
Не вже ти мене не любиш .
Дякую тобі за все!
Але я дістанусь Бога.


Не вже я зайвий в житті,
Не вже я нікому не дістанусь.
Ніколи не відчую твоих ніжних губ,
Ніколи не поцілую тебе на ніч !