Людина тварина

Алексей Милусь
Людина подібна на тварину,
Как  Білібін малює картину.
А потім скидаємо в рутину,
Людину що була твариною.

У чоловіків тільки одне на умі,
Як же жінку затягнути в ліжко.
Всю свою хіть трачу тільки вночі,
А вранці тобі каже одній прости.

По горизонталі по вертикалі,
Перевертається у неї в голові.
Що робити тепер одній мені,
Ти переспав зі мною, а тепер утік.

Я побіг туди куди тебе нема,
Наливає вона собі в бокал вина.
З горем навпіл плаче у вікна,
А зараз її в житті більше немає.

Так навіщо ви так чините,
З дівчатами, жінками, дружинами.
Як звірі та останні мерзоти,
Так, як ви не хто не робить.

© Алексей Милусь