Ти блискавка-куля

Прокопенко Юрий
Ти – блискавка-куля, гаряча й сліпучо яскрава,
В обіймах тебе пригорну, не боюсь обпектись.
Над нами злетілися янголи, долею правлять
І час зупинився навколо, гортається вись.

Взялася ти звідки? Можливо з небес апогею?
Чи може із світу кохання, що поряд живе?
Ймовірно із снів розмаринових диво-лілея,
Така таємнича, тримаєш в мені круговерть.

Вдихаю стихію, котра без вагань спопеляє,
Мов сам колапсую миттєво від проявів цих.
І щось неземне обвиває шаленим розмаєм,
У серці невтомно росте, рве кайдани міцні.

21:21, 23.04.2018 рік.

Зображення: http://ezotaverna.ru