Копанка...

Николай Липов 2
       на украинском языке

На селі ставочок є,
Але не доступний,
Пан  хязяїн не дає,
Дуже не приступний.

Вирішили тут брати
Копанку копати:
Загуділи трактори
Пішли в хід лопати.

І під жабій хороспів,
З вудочкою мовчки
Хтось з братів уже зловив
Карасів, в’юночків.