Ненаписан стих

Величка Петрова
НЕНАПИСАН СТИХ

Между думите съм
и мълчанието,
там където призивът е тих.
С ритъма на пулса
на желанието
ме намира ненаписан стих.
Между тишина
и мъжки длани,
водопад в сърцето си открих.
И огньове лумват неназвани,
и разпалват ненаписан стих.

Там, където чашата е празна,
погледа без израз приютих.
Давещата ли лъжа заразна,
утолих, изпих и укротих…               
             28.07.2013г.