Я шукаю тебе

Леонид Валериевич Жмурко
Я шукаю тебе
серед тисяч несхожих:
на вокзалах, в метро,
на проспектах нічних,
в нескінченнім потоці
авто, перехожих,
в відображених тінях
на хвилях річних...
Де ти!.. Де ти, скажи?..
Я від болю стомився
в марних спробах знайти
серед тисяч очей...
Знала б ти, як я Богу
за тебе молився,
скільки сплинуло марно
в безсонні ночей.
Я шукаю тебе
між зірок... Озовися.
Я у розпачу плачу,
та чую як ти:
«Усе добре» шепочеш,
«То сон лиш наснився»,
і цілуючи лагідно:
«Спи, любий. Спи».
.
ЛIРИКА З ПРИСМАКОМ ПОРОХУ,2016-2020 рр.

ютуб - https://www.youtube.com/watch?v=UWNTlX3OCk0