квiтнева казка на укр. яз

Любонька
К*расень-Квітень у сорочці білій
В*е'сну зустрічає молоду
І* дарує їй букет весільний,
Т*юлеву, гаптовану фату.
Н*аречена в шлюбній сукні - диво,
Е*талон дівочої краси,
В*итончена, напрочуд вродлива,
А*нгел, створений "з води й роси",

К*оролева квітів незрівняна,
А* всміхнеться - сонцем опали'ть,
З*оряниця, се'рденьку кохана,
К*а'зки райдужної світла мить,
А*роматом весняни'м сп"янить...


24/04/18/