Likimas - Nauji veiksmai

Ýäâàðäàñ
Nera likimas visad palankus
Tokia mintis atskriejo siandien
Kiek besistengciau but zmonijai paslaugus
Gal kokia klaida padariau anadien?

Sunku suvokt, sunku atsekt klaidas
Kada pasijunti tarsi i siena atsitrenkes
Ar zodis, o, gal zingsnis buvo tas - ne tas
Nes rezultatas - ups, kelienus jau einu sulenkes...

Ir pacios lupos istaria - jau nebera jegu
Namo jau noriu, noriu pailseti...
Atstokit nuo manes, nes jau nebegaliu
Padejau jums...ir jau reiketu man padeti...

Ir, gaila, nezinau, teisus esu ar ne?
Atsakyma, kaip visada, tik ateitis parodys
O, iki tol speliones, klausimai ir nezinia
Ir... keista, nes atsakyma tik tai veiksmai parodys.

Nes pailsejus - vel Nauji Veiksmai
Ir tik tai taip, be galo ir be krasto...
Gera zinia - pavargusiam - silti namai
Ir poilsi ten rasi, ir gardesio karsto.