Надiя

Надежда Васнецова
Як моторошно стане тобі любий,
То вкрию тебе я небом,
Без суду,

Підеш ти далі степом квітучим,
Як заблукаєш,
То хлібом насущним,

Я нагодую тебе,
Тай дам відпочити,
Мудрість моя запорукою вкрита,

Бо я твоя любов і віра,
А з нею не счезне в добро НАДІЯ.



З днем народження любий!