***

Пик Ветров
Серед войовничих гір-велетнів
Серед темних чарівних лісів
Заховалось щось неймовірне
Заховалось і приваблює зір
Гля туди, там роси виють
Наче кришталь дзвенить
Може то твоє дитинство
Чи якась важлива мить