Люди

Пик Ветров
Як би там не було
Усі ми люди цієї землі
Ми споживачі її ресурсів
Та грабіжники її сердець
Усі ми цінуєм, кохаєм
І мати одна на всіх
Також спільний отець
Ми кожного дня бачимо світло
Можемо стояти на обох ногах
Ми дивовижні діти цього світу
І нехай кожен мадндрує на хвилях
Важливо те, що ми усі різні
Нема таких як ти і таких як я
В одних сердця палають, а в інших вони залізні
Не знає схожих між собою і Земля
Усе на світі- то неповторне
Таке, що більше не знайдеться знов
Краще б усі були ізоляторні
І не проллється більше неповторна кров
І не побачить більше світ війни
І не згадають завтра про таких як ми
Бо ми не можемо цінувати себе самих
Як і не цінуємо усіх близьких...
Ми не бачимо світла
Ми не боїмося Бога
Нас не вражає небо
Ми зраджуємо батьківському порогові